viernes, 3 de febrero de 2012

LES TEORIES DE LA FELICITAT I EL CONSUMISME


3 comentarios:

  1. Ha de tenir una presentació de l'activitat i el grup que ja no és el que era.
    Falten les etiquetes: avaluació, tema i producte.

    ResponderEliminar
  2. En quant al format caldria insistir més al principi i de manera més persuasiva en la presentació del problema social del consumisme i les alternatives ètiques i aconseguir un major pes de la part visual que mostrara les idees representatives de cada corrent o teoria. Resulta monòton i poc suggeridor.

    Hi ha un gran desordre cronològic.

    En quant a la informació, té el mateix problema que l'anterior: no selecciona d'acord al tema que ens interessa i hi ha un tractament molt desigual de les diferents corrents.

    Als sofistes en sobra molt, a l'eudemonisme falta per explicar, en quant a l'estoicisme no és correcte tot el que digueu sobre tot al final. Més bé, és al contrari.

    Al respecte de Kant alguna informació sobra i falta desenvolupar la idea de la llibertat, la bona acció moral, la relació amb la raó humana.

    En general, cal treballar un poc més en quant a la redacció, seleccionar sols el que siga precís i desenvolupar-lo per què siga més clar i ric.

    Falten les conclusions on valoreu el consumisme des d'un punt de vista ètic.

    Qui són els autors del treball? Cal presentar l'activitat i el grup. TAmbé falten les etiquetes: avaluació, tema, i producte.


    SON MOLTES COSES A MILLORAR PERÒ ESTIC SEGURA DE QUE LES MILLORAREU DONCS LA COMPRENSIÓ DE LES IDEES ÉS BONA I CAL EXPLOTAR EL QUE TENIU, O NO?

    ResponderEliminar
  3. No hi ha canvis al respecte de cap element dels que se vos ha suggerit. No hi ha cura per la millora continuada, tal i com jo esperava de vosaltres. Es essencial per aprendre a fer les coses sempre millor.

    ResponderEliminar