jueves, 17 de noviembre de 2011

Què és la Il.lustració segons Kant


La il·lustraciò segons els que la van promoure, es ven diferent que la que s'explica als llibres. Per lo tant a ética mitjançant uns textos de Kant, haven fet aquest resum que explica les seues idees:
La il · lustració segons els il·lustrats, és l’eixida de l'home de la seua minoria d'edat, aquells que no son capaços de guíar-se per sí sols al llarg de la seua vida, deixant-se dur, per la falta de valentia i com deia l’il·lustrat Kant, a causa de la mandra i la covardia d’algunes persones.                                                        
                                                                                                                
 MAYORIA D'EDAT                                                                            MINORIA D'EDAT



Esta causa, provoca l'entrada en la majoria d'edat, on tothom és capaç de servir-se, sense necessitat d'un altre i té possibilitats de conseguir la seua independència degut a la il·lustració.

La natura ens llibera des de temps enrere, ja que molta gent ha contribuït a aquest moviment de la i·lustració.







4 comentarios:

  1. El resum és molt incomplet respecte del contingut dels textos, les activitats i els links. Les imatges no mostren el concepte de "majoria/minoria d'edat" que són centrals, tampoc autonomia, heteronomia, norma universal de comportament, etc.

    De nou un treball molt incomplet, per manca de treball previ individual de l'equip.

    ResponderEliminar
  2. Les imatges dels oficis i l'enciclopèdia no tenen cap relació. A més a més, la causa de la majoria d'edat o il.lustració de la Humanitat no és la mandra, sinó la valentia, el coratge ... Cal relacionar continguts de diferents matèries i activitats.

    ResponderEliminar
  3. Falta el dossier de la pel.licula. Ja sé que encara vos queda esta vesprada però no ho oblideu o no tindreu aquesta nota a l'avaluació.

    ResponderEliminar